• September 21, 2020

10 razloga zbog kojih Game of Thrones nije sniman u Bosni i Hercegovini

Svi se pitaju već duže vremena zašto su režiseri serije “Game of Thrones” izbarali za lokaciju snimanja komšije/susjede Hrvatsku, a ne recimo Bosnu i Hercegovinu. Kako to da pored toliko prirodnih ljepota koje ova zemlja nudi, oni se ipak odluče za Hrvatsku.

E pa eksluzivno vam donosimo nešto za šta sigurno niste znali, a to je da je režiserima ipak u prvom planu bila Bosna i Hercegovina, ali su na kraju ipak odustali iz nekih sve do sada nepoznatih razloga . Ali mi smo uspjeli da otkrijemo razloge zbog koji su pobjegli od nas glavom bez obzira.

U daljem tekstu predstavljamo vamo neke od glavnih razloga Fajronta iz BiH!

1. Dodik je tražio kao uslov da mu nakon zavšetka serije ostave jednog zmaja.

2. Glumica Emilia Clarke aka Daenerys Targaryen strahovala je od mogućnosti, da bi po završetku serije mogla biti optužena za genocid u Srebrenici.

3. Cigani su već bili bacili pik na ruku Jamie Lannister-a.

Bakar ili Bronza??

4.Zabranjeno Pušenje je zahtjevalo da uvodna špica 8. sezone bude popraćena pjesmom “Guzonjin Sin“. Nele je rekao da bi se u tom trenutku i popimiro sa Sejom i zajednički ponovo djelili binu.

5.Bakir “El Bake” je kao jedan od uslova tražio zabranu crkvenih ili bilo kakvih drugih zvona u seriji, i da se 80% serije snima na teritoriji bošnjačkog entiteta.

6. Tyrion Lannister bi umjesto vina morao da pije domaću šljivu, a ona bi čak srušila i lika koji je igrao “TheMountain” , a patuljka bi vjerovatno poslala u zagrobni život.

7.Domaće starlete su se nudile džaba da glume prostituke, tačnije ne bi morale ništa ni da glume. “Keep it nečural”.

8.Dodik i Bakir pokušali da nagovore mrtve da izadju na izbore i da glasaju za njih.

9.Neukaljani (Unsullied) bi se morali zvati osunećeni.

10.Bosna nema StarBucks….

Jaro jel može Bosnaska možda?
PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Der, Die oder Das?

Read Next

Thor’s Mjölnir 3D

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: