• September 26, 2020

8 Pravo Zajebanih Serija

Top lista serija sa jako zajebanim likovima i još zajebanijim dešavanjima , koje preporučujem da pogledate , naravno ako već niste

1.Breaking Bad (2008)

8-pravo-zajebanih-serija

Jedna od najboljih kriminalističkih trilera ikada napravjenih. Priča o profesoru hemije koji dobije rak pluća i odluči da kuva Met kako bi obezbjedio dovoljno novca za svoju porodicu. Put običnog čovjeka do jednog od najzajebanijih kriminalaca Amerike, kroz 5 sezona od kojih je svaka bolja od prethodne ima da vas oduševi, a naročito muški dio publike.

2.True Detective (2014)

Još jedna kriminalistička serija, ali ono pravo. Napravljena je u anatologijskoj formi, tako da u svakoj sezoni su novi likovi, do sada ima samo 2 sezone, ali već od prve epizode natjeraće vas da pogledate sve u jednom danu. Prva sezona prati radnju dva detektiva koji 17 godina pokušavaju da uhvate ritualnog ubicu u Američkoj državi Luizijana. A druga sezona prati tri detektiva iz različitih policijskih odsjeka koji pokušavaju da riješe niz ubistava , za koja se misli da su povezana sa ubistvom korumpiranog političara.3.The Sopranos (1999)

Još jedna pravo zajebana serija “malo starija”,proglašena je za jednu od najuspješnijih serija kablovske televizije. Serija sa najboljim scenarijom ikad napisanim,  a bogami i po ulogama glumaca. Radnja prati život šefa italijanske mafije nastanjene u Americi i problema kako da održi balans između porodičnog života i života mafijaša. Zanimljivo je to da su mnogi glumci iz serije Amerikanci ,ali italijanskog porijekla što ovu seriju čini još boljom. Sve preporuke!!!

4.Narcos (2015)

Serija novije proizvodnje koja prati život najvećeg narko bosa svih vremena Pabla Eskobara, sve do njegove smrti. Serija je snimana u Kolumbiji i to u Pablovom rodnom mjestu Medeljinu. Dosta detalja vezano za njegov život je odrađeno onako kako dolikuje, a i dobra prilika da se prisjetite Španskog jezika :). Serija je rađena u Netflixovoj produkciji i ove godine očekujemo i treću sezonu.

5.Spartacus (2010)

Definitivno serija sa najviše krvi, inspirisana istinim događajima protiv čuvenog gladijatora Spartacusa koji je ustao protiv rimljana, samo malo gotivnije :). Scene prepune krvi,nasilja,orgija i vina, sve one stvari koje opisuju stari Rim. Čitava serije je vjerovatno snimljena na zelenom ekranu i prepuna je  CGI efekata, ali opet dere guzove. Samo za one 18+ .6.Vikings (2013)

Još jedna krvava serije, ne tako kao Spartacus, ali je u boljoj produkciji, tako da izgleda zajebanije. Život legendarnog vikinga Ragnara Lothbruka i njegovih sinova koji su pustošili evropu nekoliko stotina godina. Svakako za domaći zadatak pogledati.

7. The Walking Dead (2010)

Serija smještena u post apokaliptičnom vremenu gdje se glavni lik budi iz kome i shvata da je okružen zombijima. Mislim da je dovoljno rečeno, krvi i nasilja na izvoz, a jedna je od trenutno najgledanijih serija u Americi a i na svijetu. Za one manje gadljivije svakako vrijedi pogledati. Naravno 18 +.

8.Broadwalk Empire (2010)

Radnja smještena odma po završetku prvog svijetskog rata u Americi. Prati priču političara koji se dobro snalazi i u ulozi gangstera. Glavnu ulogu tumači Stiv Bušemi , mislim da nema potrebe dalje da objašnjavam. Prepuna serija mafijaških obračuna i jako dobro isproduciranih ubistava.PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

BN Rock Compilation (2000 – 2015)

Read Next

Fortran

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: