• September 24, 2020

BN Rock Compilation (2000 – 2015)

Prva i vjerovatno jedina ikad rock/punk/metal kompilacija bendova iz Bijeljine (BiH). Vecinu ovih bendova je cinila ista ili slicna skupina clanova . Pjesme su nastale u razdoblju od 2000 do 2015 godine, dakle punih 15 godina i samim time mogu slobodno reci da je ovo jedna skromna kompilacija. Ova kompilacija je za sve one koji misle da je jedina stvar koja se razvijala u Bijeljini i po kojoj je Bijeljina poznata “kupus“. Bilo je to u momaka a i djevojaka koji su bili malo drugacije naravi, a ovo ovdje je njihov produkt. Zao mi je ako sam izostavio neke bendove za koje su mozda neki i culi da su porijeklom iz Bijeljine, ali smatram da to nisu bili autorski bendovi, tako da ne zasluzuju mijesto ovdje.

bn-rock-compilation-2000-2015

U slucaju da zelite da cujete i ostale radove ovih bendova, u tom slucaju potrazite na YouTube-u. Jer Vol.2 nece se sigurno desit u narednih 15. godina. Svako Dobro !

DOWNLOAD:

http://www.mediafire.com/file/ag5gcb3p7l5cvls/BN+Rock+Compilation+2000+-+2015.rar

Lista Bendova:




Jedan Dan
Ministri
Tranzicija
Horizont
Two Bad Milosh Dead
eXcused 4 Life
NLM
Mrmoti
Visions Of Brutality
Morbidia
AdrennaliN
Testera
Algoritam
Drain Soul
Prasyalabeketechutality

 

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

HTML 5 and CSS for dummies

Read Next

Kako ljetovati u Crnoj Gori, a da te ne bude sramota ?

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: