• September 26, 2020

Forever Storm

Srpski heavy metal bend Forever Storm je nastao krajem 2006.godine, ali su pretenzije za njegovo stvaranje postojale jos od 2003., kada su se Milos Miletić (ritam i solo gitara) i Stefan Kovačević (ritam i solo gitara, vokali) upoznali. Posle nekog vremena im se pridružuje Vladimir Nestorović (bas gitara), i ova postava snima demo “Sign of Thunder”.
Konačno, postava je kompletirana Vukom Stefanovićem (bubnjevi), tako da je Forever Storm počeo da vežba početkom 2007.godine.

Iste godine, bend svira na nekim od najvećih festivala u Srbiji, kao što su Exit, Zaječarska Gitarijada, Rock On, i Rock Village, kao i u mnogim gradovima širom zemlje… pročitaj više

Soul Revolution (2009)

Tragedy (2013)

DOWNLOAD LINK

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Dativ oder Akkusativ?

Read Next

Tornado (Srbija)

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: