• September 24, 2020

Gluposti koje niste znali o seriji Game of Thrones

Završena je još jedna sezona najpopularnije serije od nastanka televizije pa sve do danas. Čak i u društvu te nazivaju šupkom, ako ne gledaš seriju ili je slučajno nisi nikada ni pogledao (ovo drugo ti je gore nego kada bi u bivšoj Jugi npr. opsovao Tita). Slična situacija kao u srednjoj školi kada svi puše, a ti nećeš ni da probaš cigare, praviš se pametan, pa te oslovljavaju svakojakim imenima, kao da si lik koji neće da ustupi mijesto starijoj ženi.

Eto dokle je došlo, djeca se furaju na likove Game of Thrones-a,  kao da su marvelovi junaci. A na onoj društvenoj mreži što je ona jevrejčina napravila, takmiče se ko će prije skinut skinut epizodu sa nekog torent sajta i spojlovat je na najgori mogući način koji ova” sošl netvork” omogućuje. A zanimljiva je stvar i to , što je ova 7 sezona , prva sezona u kojoj se nešto zapravo dogodilo.

Pa jbt 6 sezona se svađadju i prepiru ko je ko i čije je šta, ili ono standardno ko je koga prčio i ko je kome otac. Tako da za sve “one” koji nisu imali prilike ili nisu htjeli da gledaju ovu seriju (ako uopšte ima takvih) preporučujem da odma pogledaju sedmu sezonu i sve će im biti jasno. Serija je pretovarena kao vozovi u Indiji, a likova ima više nego statista u Bitci na Neretvi.

Uglavnom za one koji su već gledali, a ima ih ko poslanika u skupštini BiH, donosim vam neke zanimljivosti u vezi serije koje niste vjerovatno znali:

1.Serija je zabranjena u Turskoj vojnoj akademiji, navodno kako bi poštedila mlade vojnike sekusulanih ispoljavanja, nasilja i negativnog ponašanja, koje ova serija nudi u širokom spektru. Znači ako planirate služit vojsku u Turskoj onda nema Game of Thrones-a.

2.Spominjali smo gore spojlere, e ako želite da znate šta će se dešavati u sledećoj epizodi ili sezoni, pretplatite se na Instagram kanal glumice Lene Headey aka Cersei. Skoro svakodnevno obavještava svoje fanove o toku serije.

3.Aemon Targaryena je igrao lik koji je stvarno bio slijep u stvarnom životu.

4.GOT je “najskidanija” odnosno “najdownloadovanija” serija ikad.

5.Na Harward Univerzitetu postoji kurs za učenje Game of Thrones istorije i mitova.

6.Za snimanje sekusualnih scena kao i uloge kurvanjskoj sadržaja angažovali su porno glumice.

7.George Martinov prvobitni plan je bio da John Snow i Arya Stark budu par.

8.Za svaku epizodu 6. sezone je bilo potrebno oko 10 miliona dolara u prosjeku za snimanje.

9.Lik Tyrion Lannistera se pojavljuje u seriji više nego ijedan drugi lik.

10. U epizodi gdje Cersei hoda gola u šetnji srama je namontirana tako da je neka druga glumica hodala gola a ne Lena Headey.

11. Nakon završetka snimanja scene gdje “jadna glava Starka Neda visi na kolcu”, glumci i statisti uključujući i glumca koji tumači lik istog su odigrali partiju fudbala sa viještačkom glavom .

12.Glumac koji je tumačio Hodora u seriji u stvarnosti je homoseksualac.

13.Ogrtač Johna Snowa je tepih koji se može kupiti u prodavnici IKEA.

14. Da bi izbjegli paparace, za vrijeme snimanja sezone 7 morali su da snimaju lažne scene.

15. George Martin se zakleo svojoj ženi da nikada neće ubiti Arju Stark, jer je to njoj navodno omiljeni lik.

 

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Poznate glumice Balkanskog porijekla

Read Next

Fortran

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: