• September 24, 2020

Kako ljetovati u Crnoj Gori, a da te ne bude sramota ?

I ove godine, kao i svake do sada stiglo nam je ljeto. Jedina razlika u odnosu na nekoliko prošlih godina je ta, da je ove godine ljeto stiglo malo ranije, pod tim ranije mislim na ove zajebane toplotne talase koji nas zapljuskuju prije vremena. A to nisu obični talasi koje nanese malo jači povjetarac ili kad neki omanji brod isplovi iz luke pa nas ono zapljuskuju neko vrijeme. NE ! Mislim na talase koji zahvate južni dio Sjeverne Amerike kada ih rokne neki uragan : “Rita”, “Metju” ili onaj najzajebaniji “Mič“. Drugim riječima vruće je u pm.

kako-ljetovati-u-crnoj-gori-da-te-ne-bude-sramota

E sad ove godine, kao i svake do sada (ponavljam sranje odozgo), raja masovno biježi ka moru , traži spas u vodi, logično, vodom protiv vatre. Poznato je da pola stanovništva Bosne kao i Srbije utjehu traži na crnogorskom primorju, razlozi su: neimaština, nepozavanje stranih jezika ( da bi se bilo gdje drugo putovalo), ovaj aktuelni sada, nedostatak pasoša (u CG može i sa ličnom), imam rodbinu dole, hrvati će da nas biju (za one koji Hrvatsku koriste kao izgovor , pa da znate samo da više tuku crnogorci, čisto da se zna) …. itd .

Poznato je i to da se taj priliv “turista” iz gore pomenutih država naglo smanjuje , jer su “miševi” provalili Grčku. Skontala raja da se za skoro istu lovu može i kod Grka , a putuje se skoro kao i do Crne Gore (vjerovatno su putevi na Tibetu komfroniji i znatno bolji nego u CG, a ko je posjetio kanjon rijeke Kolorado vjerovatno nije na njega ostavio neki veći utisak jer Crna Gora je sva u kanjonu. Uglavnom da ne serem više , među rajom je sad popularno da zajebavaš nekog , sada već čuvenom rečenicom “Ja idem u Grčku, a ti u Crnu Goru tana nana na na”. Jednostavno te bude stid , što ti moraš dole kod onih Jetija i da trpiš verbalno zlostavljanje , a bogami i fizičko. Navešću vam par primjera kako da izbjegnete ovo zajebavanje . Kako da ljudi stvarno povjeruju da idete negdje drugo ili da ste bili negdje drugo. Čitaj pažljivo !

Prije Putovanja:

1.Predaš zahtjev za pasoš i obavezno podjeliš selfi iz MUP-a .

2.Kupiš riječnik grčkog,turskog ili nekog drugog jezika drevnih naroda (selfie nicht vergessen)

3.Mjesec dana prije mahnito kačiš video klipove sa Youtube-a grčkih ostrva i plaža na Facebook.

4.Smaraš sve koji su bili već u Grčkoj za savjet, kako šta i gdje.

5.Pričaš svima kako su crnogorci govna.

6.Prebaciš kanal kada igra Miloš Raonić.

7. Ne smiješ se više vicevima Andrije Miloševića.

8.Umjesto “Vučiću pederu”, govoriš “Milo pederu”.

9.Optužuješ ih za bombardovanje (S obzirom da su sada članica NATO pakta)

10.Nazivaš ih Poalbančenim Srbima.

Za vrijeme boravka i posle:

1.Gasiš čet na mesendžeru i izbjegvaš internet. 

2.Izbjegavaš masu, kako te ne bi neko slučajno prepoznao.

3.Često ideš na noćno kupanje.

4.Praviš selfie ispred Giros Grila.

5.Ako slučajno naletiš na čisto more obavezno slika i #ilovegreece.

6.Izbjegavaš mijesta kao što su Igalo.Herceg Novi, Budva jer tamo su svi koje poznaješ, nego ideš u Albanski Ulcinj, rizik postoji ali ipak je dosta manji da te neko skonta.

7.Izmišljaš Grčka ostrva i gradove kako bi bio siguran da te niko neće zapitkivati o njima, tipa Pušipulos,Mantalija,Blokada,Karanfilus itd…

8.Provodiš i neko vrijeme u solarijumu kako bi “dogorio” jer je u Grčkoj se dosta više pocrni.

9.Učiš poznata grčka jela napamet i njihove sastojke.

10.Gledaš Bolji Život i epizodu SOLUN kako bi bio upućen bar malo.

 

“A pušti Grke kralju, viđi jadan šta ima u nas”

"A pušti Grke kralju, viđi jadan šta ima u nas"
PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

BN Rock Compilation (2000 – 2015)

Read Next

8 Pravo Zajebanih Serija

One Comment

  • Dobri ste, haha.

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: