• September 21, 2020

Miki Pirs

Miki pirs je nastao 2007. godine. Sporazum o pravljenju benda je napravljen između Džonija i Vajagića. Svaki je imao obavezu da u bend dovede po jednog člana ritam sekcije. Idejni tvorac saradnje je g. Viktor. On je bendu dao i prvo ime: Stomaklija! Ime se nije dugo zadržalo, jer je bilo previše slično Birtiji (Vajagićevom i Bambulovićevom bendu), a nikome nije cilj da se pravi klon bend, nego da se ukrštanjem dobije nešto novo!

Novo ime je bilo jasno: Miki pirs! Hajstejksi (Džoni i Andonov su članovi tog benda) su doneli virtuoznost, a Birtija je dala šmekerizam! Naravno, Miki pirs kao ime i nema mnogo veze. Fora je da se prva pesma, koja je napravljena, zvala Troteri, g. David je predlagao ime Ragina glava, ali Mii pirs se istakao kao nešto potpuno novo.

Verovatno lik iz Onli fuls end horsis koji svima po malo ide na kurac, ali svako zna, na žalost, bar desetine takvih ljudi! Verovatno možete primetiti da je i ovaj sajt pisan u tom fazonu: Mi smo najbolji bend na svetu! Svaki muzičar će za seba da tvrdi da je najbolji, a iza leđa će da tvrdi kako ostali nisu dobri kao on.

Prvi koncert je održan u Kuglašu (Beograd, Đušina neki broj) 2007. godine, posle utakmice finala Lige šampiona Milan – Liverpul. Bend je sjajno svirao, ali kiša i utakmica su sprečili većinu ljudi, tako da je istorijskom koncertu prisustvovalo 40 – 50 ljudi… vise

DISKOGRAFIJA:

Hau kul iz det?! (2008)

Samo budale i konji (2010)

Miki Pirs (2013)

Zivi sporo umri star (2014)

DISKOGRAFIJA DOWNLOAD – LINK

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Čovek Bez Sluha

Read Next

Bolesna Štenad

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: