• October 1, 2020

Mikrofonija

Bend je nastao početkom 1995. Prva postava bila je Gordan – bubanj, Mario – bas, vokal, Tuna – gitara (2009 R.I.P), prateći vokal. Tako smo funkcionirali negdje do polovice ’96., dok se Gordan nije morao vratiti u svoj rodni Split, s obzirom da nije nastavio školovanje u Zagrebu… Mario odlazi na godinu dana u Ameriku, a Tuna u vojsku. Nakon toga odlučili smo se ponovno okupiti i krenuli u potragu za novim bubnjarem. Početkom ’98., novi bubnjar, Plajo uzima palice u svoje ruke, da bi nakon nekoliko mjeseci snimili smo prvi demo “Mikrofonija“ na kojem su se nalazile sve do tada napravljene pjesme, a zatim smo počeli raditi nove.

Neke od njih, odnosno većina se pojavila na kaseti “Lajv” 2000. godine, s obzirom da nismo imali para za studio. Uskoro Mario odlazi iz benda, te je ponovno uslijedila pauza od kojih godinu dana, a nakon toga u bend, kao novi basista, dolazi Bubić. Svirali smo neko vrijeme, uvježbali se, skupili pare i napokon snimili materijal koji je trebao biti već odavno snimljen. Tako je krajem 2002. nastao album: “Svoga tijela gospodar“.

Odsvirali smo dosta koncerata po Hrvatskoj i Sloveniji, a negdje krajem 2004. došlo je ponovno do sušnog razdoblja, bez koncerata, pa čak i proba, koje je potrajalo oko godinu i pol, bend jednostavno nije funkcionirao. Tada, početkom 2005., u bend dolazi novi basista, Darac. Bend napokon počinje ponovno funkcionirati, nastalo je nekoliko novih pjesama, odsvirali smo dosta koncerata i namjeravamo nastaviti tim putem, snimiti novi materijal, itd…..preuzeto sa…

DOWNLOAD:

DISKOGRAFIJA:

1998. – Mikrofonija
2000. – Lajv
2002. – Svoga tijela gospodar

 

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Izolanti

Read Next

Jorgovani

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: