Muškarac i “selfie” – Dajguz ili ne???

muskarac-selfie-dajguz-ili-ne

Kakva to muka,jad ili jednostavno neka sila (ne ona iz Star Wars-a) natjera jednog , kako da kažem muškarčinu, da opali po sebi iz oružija zvanog Iphone 5sc6sc7… ili za ove koji vole veći kalibar, oni se praše ovim Android spravama. Šta se to desilo sa jačim polom (mada kad pogledam one kokare iz UFC-a,stavim se u razmišljanje)  da se slikaju sami sa sobom na svakom ćošku?

Da li je za to kriva pojava Smart telefona ili je neki virus, posljedica rata šta li je jebem li ga…. uglavnom postalo je veoma zabrinjavajuće. Pa ko to voli gledat slike nekog tamo muškarca iz svih mogućih uglova osim nekog tamo “Dajguza” ili “Pederica de la Gu*a” ili stvarno se današnje žene lože na takve tipove. U redu je npr. ako je lola otišao na neko putovanje , nekim poslom, ili onako na neku destinaciju pa ajd da zabilježi to da ima u svom oblaku (Cloud), ali ako taj isti frajko od prirpeme za izlazak u grad pa sve do samog kraja tog pilava (provod u najgrubljem prevodu) napravi toliko fotografija da bi mu svaki fotograf sa svadbe zamjerio…i to nije sve (nažalost), taj isti “TUR operator” zasere tim “plus svadbenim paketom” sve moguće socijalne mreže na koje se natako’ i tako svaki dan.

PA JE*OTE ZAŠTO???!!!

Kako ti nije mrsko da ispružiš ruku 2 metra? Jel ti mati zna za to? Oćeš više “treba” pokupit ako to radiš svaki minut i obavještavaš pošten narod šta jedeš,dje se nalaziš, koga taslačiš i dal ga masnatiš…..Ovo mi je nekako komplikovanija stvar za rauzmit nego death metal,kvantnu fiziku,Donald Trumpa ili kineza koji priča engleski jezik.

TEORIJA

Ja sam kao mali imao uvjek neke idole neke kako da kažem zajebane likove npr. kao što su: Brus Lee,Ron Jeremy,Tito,Obi Van Kenobi itd …kao i sva druga djeca, pa smo vjerovatno malo ono čvršće naravi i stasa. Ko god nije znao kung fu , karate ili nije puco iz topa i držo mač bio je Dajguz. A današnje generacije nemaju nikakve idole, a kako i da ih imaju kad na sceni valadaju Končita/o , Justin Bieber ,Orlando Bloom ,Bruno Jupiter i onaj mali crv što pjeva onu pjesmu “Ja sam Happy”, tako da nemaju pojma gdje se nalaze i kom spolu pripadaju.

SAVJET

Momci ba, dećki , raja pustite žene da se slikaju kao što i dosad jesu, remetite ba sistem univerzuma, čak ni onaj Facebook-ov “face detector” više ne razlikuje žene od muškaraca ,od tolikog preliva fotogorafija iz “zajedničkih/istih” poza koje su čak i algoritam zbunile pa ne pravi razliku više (a svi znamo kako je nekad dobro radio) ….eeeeeee pa što je previše previše je…..

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Next

Filmovi koje morate pogledati

Ostavi Komentar / Leave a Comment