• September 21, 2020

PHP

PHP je jednostavan i istovremeno moćan Script programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja. Milioni web stranica na kojima se koristi PHP dokaz su njegove popularnosti i kapaciteta. Koriste ga programeri koji cene njegovu fleksibilnost i brzinu, web dizajneri kojima odgovaraju njegove mogućnosti i lakoća upotrebe. Izuzetno je jednostavan za učenje, a sa naučenim se postiže jako mnogo.

PHP je najpopularniji web programski jezik. Radi kako na Windows, tako i na Linux platformama. Pogodan je za izradu svih vrsta web aplikacija, od onih malih koje predstavljaju samo deo jedne internet stranice, pa do velikih kompleksnih sajtova zasnovanih na Web 2.0 konceptu. Najčešće se koristi kao razvojna platforma za interaktivne internet stranice.

Kliknite na link kako bi pregledali sadržaj.

PHP 5 – Osnove – PDF Format

PHP Priručnik – PDF Format

PHP i MySQL – Povezivanje – PDF Format

Osnove Programskog Jezika PHP – PDF Format

Apache+SSL, PHP i MySQL – PDF Format

Uvod u PHP & MySQL (BHS) – PDF Format

 

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Adobe Dreamweaver

Read Next

Najbolji albumi u poslednjih 10 godina

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: