• September 19, 2020

Piknik

Sastav Piknik osnovan je 1995. godine. Nakon brojnih demo snimaka, prvi zvanični album, Miš, Puž i Ker objavljen je 2007. godine, a godinu dana kasnije i drugi album, Dembelan. Grupa je u 2014. godini posredstvom Nocturne Media etikete objavila dugo očekivani treći album Radnički savet, koji je naišao na pozitivne reakcije sada već brojnih fanova širom regiona.

Uporedo sa Piknikom osnovana je i frakcija benda Horror Piknik koji se bavi audio-vizuelnom interpretacijom old school thrash metala. Horror Piknik, iako obojen dozom humora, posao odrađuje na vrhunskom nivou, te danas preovlađuje mišljenje da je reč o možda i najubedljivijem srpskom thrash metal projektu ikada.

DISKOGRAFIJA DOWNLOAD LINK

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Koliko dobro poznajete seriju “Friends”?

Read Next

Cool Španski Filmovi Za Gledanje

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: