• September 24, 2020

Pravo zajebane manekenke

Spolja svaka od njih izgleda savršeno i perfektno i širom svijeta krase naslove časopisa, bilborde, snimaju mnoge tv reklame, zaštitna su lica velikih kompanija i uzori mnogim mladim djevojkama. Ali kakve su neke od njih stvarno iza te zavjese, u privatnom životu. Navodim vam samo neke od njih sa svojim prljavim, bolesnim i uvrnutim načinima života koji vode ili su vodile (tvorza jarane).

Angie Sanclemente Valencia je bila kolumbijska manekenka donjeg veša koja je zajedno sa svojim momkom osuđena 2. novembra 2011. godine zbog šverca droge na 6 godina zatvora. Iako se zaklinjala u svoju nevinost, tvrdeći da je otišla u Argentinu da se uda , a ne da šverca , na sudu su dokazali da je bila i vođa čitave operacije. Za šverc su korištene i druge manekenke, kojima je plaćano 5 milja dolara kako bi prenosili drogu iz Argentine u Englesku preko Meksika. Uhapšena je na argentinskom aerodromu 2010. godine gdje pokušala da se ukrca u avion zajedno sa 55 kg kokaina.

pravo-zajebane-manekenke

Omaima Nelson je bivša egipatska manekenka koja je osuđena na doživotnu robiju nakon što je 1991. ubila svog muža Billa Nelsona. U suštini to nije ništa strašno, s obzirom da žene često ubijaju svoje muževe i obratno. Preko milion zabilježenih slučajeva ima. Ali ovaj slučaj je baš poseban, jer je prvo izbola svog muža, zatim je nastavila posao električnom peglom. Na suđenju je tvrdila da je ubila muža u samoodbrani, međutim dokazima je utvrđeno da je nakon ubistva svezala leš za krevet i danima kasapila njegove ostatke.

Čak je i njegovu glavu skuvala na šporetu, odrala mu kožu ispohovala i ispržila njegove šake u fritezi. Međutim i tu nije bio kraj, jer je njegove ostatke zapakovala u vrećice i odnjela ih na adrese poznanika pritom nudeći im novac za pomoć u sakrivanju ostataka.Osuđena je u januaru 93. godine na kaznu od 28 godina do doživotne. 40 kg ostataka njenog muža nikada nije pronađeno.

Naomi Campbell je poznata britanska manekenka i ima veoma bogat istorijat hapšenja uglavnom zbog zlostavljanja svog osoblja.Od bacanja predmeta na svoje asistente, šamaranja sobarica, udaranja kućepazitelja itd. 2008 godine je napala i pljuvala dvojicu policajaca zbog nesporazuma u vezi sa prtljagom na londonskom aerodromu. Tada je bila osuđena na dvijesta sati društvenokorisnog rada kao i doživotnu zabranu letenja kompanijom British Airways. Čak je i svjedočila u Haagu zbog primanja krvavih dijamanta od nekadašnjeg liberijskog predsjednika Charlesa Taylora na njegovom suđenju za ratne zločine.

Sabina Johansson je švedska manekenka koja je optužena za promociju prostitucije. Ona je bila zadužena u jednom švedskom noćnom klubu oko sakupljanja prihoda i transakcija dobivenim od striptizeta koje su pružale seksualne usluge u tom klubu. Na suđenju je negirala sve, ali su policajci koji su dolazili u taj klub za vrijeme istrage svjedočili kako je baš ona ta koja je ugovarala cijenu za sex sa tamošnjim striptizetama.

Paula Hamilton nekadašnji britanski supermodel i dugogodišnje zaštitno licew BMW-a je ujedno poznata po alkoholizmu i narkomaniji. Postoji mnoštvo njenih prekršaja izazvanih u alkoholisanom stanju, ali događaj iz 2013 godine obilježio ju je za sva vremena. Slupala je svoje auto tako što se zabila sa njim u jednu staklenu baštu sam 100 metara od kuće i tako izgubila sve prednje zube. Da bude stvar još gora, policija ju je pronašla nedaleko od mijesta nesreće potpuno onesvešćenu. Tada su joj doživotno oduzeli vozačku dozvolu.

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Sretna Nova Godina ili Stara ….

Read Next

Mitt i Mål Textbok

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: