• October 1, 2020

Šank?!

Šank?! je hrvatski street rock sastav iz Zagreba.

Sastav je nastao lipnja 2010. godine. Članovi su zagrebačke underground punk/oi!/hardcore pozornice, a na punk rock sceni nazočni su preko 10 godina u različitim sastavima (Spierdalaj, No More Idols, Dolibasija, Stronghold, Flegma, Stribog). Naposljetku su odlučili sve iskustvo, znanje i energiju pretočiti u vlastiti zvuk, što su uobličili u album Grad je naš.

Početna ideja je bila da članovi izvode obrade novog vala, ali nakon prvog okupljanja i zajedničke želje za novim i žešćim zvukom odlučili su raditi autorske pjesme. Na zagrebačkoj sceni poznati su po jedinstvenom zvuku rocka, punka, metala, Oi! te skaritmova…više

Web Sajt – http://sankbend.wixsite.com/sankbend/info

DOWNLOAD ALBUMA:

Treća Runda – 2013

Naša Stvar – 2015



PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Zbogom Brus Li – Diskografija

Read Next

Athesit Rap

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: