• September 26, 2020

Šokantno! Senegal zatvara granice sa Srbijom zbog Korona Virusa!

Kako Pokusna Generacija saznaje ova bivša Francuska kolonija odlučila je da zatvori granice sa Srbijom zbog straha od virusa Korone . Preko 8 ljudi godišnje iz Srbije turistički posjeti ovu zemlju , neki se i ne vrate zbog svih ljepota koje ova zemlja nudi.Nažalost za gradjane Srbije to ove godine neće biti moguće, jer je Senegalski predsjednik Macky Sall odlučio da Srbistan nije sigurna zemlja , a samim tim i njeni gradjani . Kako je Sall naveo za Senegalski list “Bonnet de douche” Srbija je leglo zaraze. Takodje i apeluje da stanovnici Senegala, ako već moraju da putuju negdje, neka to bude neka druga sigurnija zemlja kao npr. USA, Brazil ili Indija .

Čeka se odgovor predsjednika Aleksandra Vučića, koji trenutno razmatra sa svojim kriznim štabom kako da odgovori na ovaj potez Senegala. Inače Senegal ne priznaje testove iz Srbije na korona virus, jer kako kažu, stoje iza toga da Srbija nema dovoljno stručnog kadra koji bi mogli da taj test naprave, jer su čuli da su svi medicinari u Njemačkoj .

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Zanimljiva Knjige o Istoriji

Read Next

Creating Motion Graphics with After Effects

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: