• September 24, 2020

Vellayah (Bijeljina,BA)

Vellayah je One-Man extreme metal projekat iz Bijeljine (Bosnia & Herzegovina). Poslušajte debitantski EP “A New Beginning” koji je nešto sasvim novo u ovom seljačkom regionu. Autor je mladi kantautor, kompozitor, multi instrumentalista, student fakulteta za teški metal  Milan Velaja (eng: Vellaya). Momak je uradio solidan EP na kakvom bi mu pozavidili i mnogi svetski poznati bendovi kao što su : Trivium, Behemoth, Decapitated, Gojira i mnogi drugi.

Na prvo slušanje su nam uspjela da pregore čak 3 zvučnika, to vam dovoljno govori o kvalitetu i jačini gitara i baseva koji ovaj Ep proizvodi. Jer ako ste navikli da slušate Cecu,Mecu i Perecu onda vam toplo preporučujemo da ovo ne puštate ,jer u protivnom  ćete ostati bez ozvučenja, a možda vam i izgori kuća, ko zna. Ovo je samo za one sa mudima i koji cijene kvalitet i trud. Kao omiljenu numeru smo izabrali pjesmu ” Until my last breath” , jednostavno stvar će vas rastrgati i izuti iz cipela u isto vrijeme, to isto možemo reći i za ostale numere.

Spot je sniman u relativno mladom studiju “Nevermind” koji vodi momak sa strašno velikom prangijom a i mudima : Slaven Gužvić. Slobodno možemo reći da ćemo očekivat još mnogo dobrih stvari iz ovog studija u bliskoj budućnosti. Da ne seremo više, samo ćemo za kraj još reći :

I promise you This isn’t the day

when I dig my own grave

The flames they burn down

Scorching the ground to light my way

Lista Pjesama:

1. A New Beginning

2. Flatline

3. Until My Last Breath

4. Worlds Apart

5. May My Reflection Fade

6. We Are All The Same

YOUTUBE Playlista: Link

DOWNLOAD – EP / A NEW BEGINNING

 

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Priručnik za nove gastarbajtere

Read Next

A2.2 Test – Za apsolutne početnike

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: