• September 21, 2020

Vojko V – Vojko (2018)

Andrija Vujević, poznatiji kao Vojko V, Vojko Vrućina i Nebu (Knin, 19. januar 1985), hrvatski je reper i bivši član grupa Dječaci i Kiša metaka.

Solo karijeru započeo je 2018. godine, objavljivanjem pesme Zovi čovika januara 2018. Dva meseca kasnije izbacio je Pasta Italiana — pesmu koja predstavlja neobičnu saradnju sa Krešom Bengalkom i Tončijem Huljićem. Pesmu su inicijalno snimili Vojko i Krešo i pritom koristili sempl Huljićeve pesme Gamele, tako da je Kroacija rekords zahtevala od njih da dobiju dozvolu od Huljića za korišćenje sempla. Tonči je odobrio, ali je Vojku ukazao na to da je pesma prekratka za standardni radio format i pristao da i on učestvuje u snimanju kako bi se pesma produžila…više

Vojko (2018) – Klik za Download

sifra za zip fajl : pokusnageneracija

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

YouTube Subscribe Button Animations – Download Pack

Read Next

Koliko dobro poznajete seriju “Friends”?

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: