• September 21, 2020

Zadnji Popis

Bend Zadnji Popis je nastao kao rezultat prekida lijenosti njegovih članova. Međutim, to je bilo kratkotrajno i sve se ubrzo vratilo na pravi put-put lijenosti. Trudeći se da istraju u tome dugi niz godina (recimo od 2003.), dešavalo im se katkad da skrenu sa puta, te održe pokoju probu, otpraše svirku ili ne daj bože snime nešto. Sva sreća ovakvih slučajeva nije bilo puno, te i dan danas vrijede za iste one ljenštine sa početka priče.

Među članovima benda bilo je i onih koji su htjeli da čitavu zamisao sjebu i upropaste, te da se pređe sa konkretnog lelemudanja na dosadno pisanje i komponovanje autorskih pjesama. Sreća pa su na vrijeme uočeni, te je eliminacija bila neminovna. Takav je slučaj sa Pivom Andrićem, koji je u prvoj postavi svirao bas i slučaj dvojice bubnjara Sike i Trube. Trenutni članovi vesele grupacije su: Veljo-bubanj, Zdravko-bas, Đole-gitara, Elvis-gitara, vocal.

Album DEMODE – 2013 – DOWNLOAD LINK

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Tranzicija

Read Next

Ministarstvo Anti Talenata (M.A.T)

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: