• July 11, 2020

Kada kola krenu nizbrdo

Kada kola krenu nizbrdo je jedan jako kratak skeč koji opisuje jednu situaciju koja se možda i odigrala na jako sličan ili čak približan način. Jer kakve se kod nas budalaštine događaju i od kakvih budala zavisimo, jednostavno čovjeku više ništa nije čudno.

kada-kola-krenu-nizbrdo

Osoba 1 : E prijatelju kako je, čestitam ti na pobjedi,ee pravi si, nije baba (Klintonka) imala nikki šansi ,eee slušaj aj mi pošalješ pozivnicu za ovu reinkarnaciju kad bude?

Osoba 2: Kao prvo kaže se ingurancija , a ne reinkarnacija, a kao drugo ko ste vi?

Osoba 1: Ma ja to to, kako ko sam pa Dingospo ba, predsjednik EreSa.

Osoba 2: Koji Dingospo i kakav ErEs, šta je to?

Osoba 1: Ma kolege smo uglavnom, ErEs to ti je država u Evropi dole znaš, fino je vam, e vodim te na ćevape kad dođeš,de bogati aj pošalji mi to da se hvalim po selu.

Osoba 2:Ama šta pričate pobogu, kakve ćevape šta vam je to, ja koliko znam takve države nema u Evropi.

Osoba 1:Ima ima kako nema, mislim djelimo se sa BiH-om ali radi se na tome da se otarasimo tog tereta, evo bio je i referendum nedavno imamo sad i oni kako se zove….. ja …ovaj dan državnosti ko vi u Junajted Stejs kad ono one kokoši koljete i jedete, samo u nas bude krme pa se to obrne koji put  na ražnju.

Osoba 2: Ah da da čuo sam za vas, vi ste onaj što stalno neke probleme pravi. To je dan zahvalnosti i nije to isto kao dan državnosti i ćurka se jede. Uglavnom da skratimo ovaj “razgovor”, dobićete pismo.Hvala na čestitkama.

Osoba 1: A joj hvala lafčino ima i da ti zapjevam ako treba,e pravi si baja.

(Osoba 2 se obraća svome asistentu nakon završenog telefonskog razgovora🙂

Kakva je ovo budala bila,odma mu uvedi sankcije i zabrani ulazak u SAD i javi i Merkelovoj da to isto uradi sa EU. I Srbi i Muslimani sve su to ista govna, nisam ni kako treba postao predsjednik a već su mi se na vrh glave popeli.

Asisten: Izvinite predsjedniče,a šta ćemo sa pozivnicom koju je dotični tražio?

Osoba 2: Ah da umalo da zaboravim, naškrabaj neku budalaštinu i potpiši se ti kao hmmmm… kao Abraham Linkoln i reci da si moj asistent, šta budala zna. Taman kad bude predavao zahtjev za vizu i kad mu vide ovo pismo ima da ga odbiju kao Update za Windows još će i u novinama da izađe.

Asistent: HAHAHA da da u pravu ste, tako ću i da uradim.

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Top 10 spotova domaće scene

Read Next

Najtraženija zanimanja u Bosni

Ostavi Komentar / Leave a Comment