• September 20, 2020

Mama,mama ja sam ku*va….

Kratka priča smještena u nekoj post-apokaliptičnoj budućnosti,u kojoj su skoro sve stvari ostali nepromjenjene kao i danas osim par nekih “sitnica”.Ovo je jedan razgovor između ćerke i majke u kojem ćerka saopštava majci za koji put se odlučila i interesuje je njena reakcija.mamamama-ja-sam-kurva

Priča je nastala po sadašnjoj situaciji u našim zemljama. Ovo je kratak opis jedne situacija koja bi trebala da bude sasvim normalna za tridesetak godina, ako nastavi da ide putem kojim ide sada. Djoković je i dalje najbolji teniser, nažalost lijeka za SIDU još uvijek nema, neke ličnosti su i dalje popularne , a bogami i neka zanimanja. 

Ćerka – “Mama, mama hoću da budem ku*va..”

Mama – “Ne znam sine, moraš oca prvo da pitaš.”

Ćerka – “Ali mama, znaš kakav je tata, uvijek kad mu kažem nešto ili ga pitam on obično ne sluša pa uključi autopilota kojeg nije updejtovao već 10 godina, stalno ponavlja “dogovorićemo se” “lijepo ti to stoji” ili me otjera sa “idi radi zadaću”, a ja sam školu završila  prije 4 godine.”

Mama – “Pa dobro ,ali otkud ti baš ta ideja,jesi vidjela negdje,privlači te ili imaš neku preporuku …?”

Ćerka – “Pa sinoć kad sam bila sa Dušanom u njegovim novim kolima koja su btw tako udobna i ogromna,troše samo 2 kW na 100 km, uglavnom poslije “dugog” i “romantičnog” razgovora rekao mi je da bih mogla baš dobro da zaradim od ovoga što radim sa njim za džabe. I kao da on ima neke veze u tom poslu, mogao bi da mi pomogne oko građenja karijere..”

Mama – “Hmmm, pa dobro nije baš da sam za ,ali ako je novac dobar s obzirom na stanje u državi, možda bi nam i dobro došlo. A šta kaže da si stvarno toliko dobra …”

Ćerka – “Daaaaaaa, jako je oduševljen, kaže nije tako nešto doživio još od kako je Dream Team pao protiv Srbije u finalu u Tokiju 2020 …čak mu je i suza na oko krenula..”

Mama – “Misliš na OI Tokio 2020!!! Pa dijete drago koliko on to ima godina??!”

Ćerka – “Pa mama ti znaš da ja volim da se družim sa malo starijim muškarcima, ipak su oni iskusniji i pametniji,a nije on toliko star tek mu je 50, život je pred njim.”

Mama – “Pa gdje ste se upoznali? Tebi je tek 21-na, zar je moguće da izlazite na ista mijesta?”Ćerka – “Pa….sjećaš se možda mog poslednjeg roditeljskog sastanka na kojem si igrom slučaja zaspala i to prilikom dodjele diploma i uklanjanja gps čipa iz glave jer smo punoljetni?”

Mama – “Ah daaa malo kroz maglu…”

Ćerka  – “E on je inače i otac jedne moje stare drugarice i bio je tu veče prisutan , čula sam da se je ona odselila sa majkom u “Trumperiku”, ko će ga znat zašto… uglavnom tada smo razmjenili par pogleda i od tada je sve krenulo.Viđamo se tako s vremena na vrijeme.

Mama – “Pa dobro bar imaš neku sigurnost još ti i posao nudi, samo ne znam šta će ti otac reći na to kada čuje da je njegovo godište.”

Ćerka – “Ma pusti starog njemu i onako šta god da kažeš on neregistruje. Lako ću ja sa njim, od prvih para kupiću mu novi 9D televizor pa da gleda Stefana Djokovića kako osvaja Wimbldon po šesti put.Nego ja sam poso prihvatila i eto htjela sam da vidim kako ćeš reagovati.”

Mama – “Ma hajde idi napravi nešto sa životom i ja se ovdje bezveze brinem,želim ti svu sreću pa možda i bude nešto od tebe.Mnoge su žene uspjele prije tebe, što ne bi i ti.”

Ćerka – “Pa da, kao npr. Stanija Dobrojević po njoj se moja srednja glamuristička škola zove, pa onda Soraja Vučelić je bila ministarka vanjskih poslova, nakon što se dobro pokazala u kancelariji “unutrašnjih” poslova. Znaš da je Maca bila i kandidat za presjednicu države i pobjedila bi da je nije zahvatila ona…..ma ona bolest ženskog imena ,kako se ono zove…?

Mama – SIDA!!!

Ćerka – ” E da ta. E evo upravo mi je stigla poruka od Dušana, kaže da mi je našao prve mušterije, navodno jedan je unuk pokojnog Milorada Dodika ,jel to onaj što su mu sve zemlje svijeta zabranile ulazak,a nakon što se odrekao bosanskog pasoša i Bosna mu je zabranila a i Srbija jer im jedini uslov za Evropsku Uniju bio da se riješe Dodika pa su ga i oni protjerali?”

Mama – ” Da da to je taj, njega su na kraju poslali kao prvu ekspediciju za Mars,jer nije imao gdje drugo, nikad nisu rekli šta se dalje desilo…uglavnom sretno sine večeras i da ispričaš majci poslije kako je bilo.”

Ćerka – “Hvala majko, ma hoću ja sam ti rođeni talenat.”

PokusnaGeneracija

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , e tu bi već mogli koji fol da ubacimo.

Read Previous

Kako preživjeti kao sirotinja???

Read Next

Top 10 spotova domaće scene

Ostavi Komentar / Leave a Comment

%d bloggers like this: