O nama

Ukratko “O Nama” da bi bili jasniji Vama !

Na svaku vijest koju naletimo ili ukrademo sa drugih portala ili blogova, trudićemo se da od iste napravimo onakvu kakva zapravo treba da bude. Na ovom “mahalaškom” mjestu , ko misli i nada se da će naći neki “nacionalističko šupalistički” sadržaj, zajebo se pravo. Što se tiče Religije,Sporta,Muzike i tako tih tema,tako reći svakodnevnih gluposti , na to bi već i mogli koji fol da “bačimo”.

o-nama

Da li je ovaj blog drugačijii od ostalih ili je jednostavno neko besmisleno sranje nastao u istom ovom vremenu gdje sranja nastaju svaki dan, to procjenite sami, a kome se svidi, neka ga posjeti makar još jednom, a ko misli drugačije dabogda mu desktop zablokirao sa sve tastaturom zajednom. Šala mala naravno…nek jede govna…

Ovo je takođe mjesto kratkih sadržaja bez pretjeranog proseravanja , nego ono striktno, direktno i je*itačno.

Za sve one koji imaju neku primjedbu na pravopis i kako se šta piše, možemo samo da kažemo da na našim prostorima postoji bar 7-8 različitih – istih jezika, a kako ni sami ne možemo da se dogovorimo kojim jezikom pričamo, trebalo bi majku mu da se ta “određena” riječ na jednom od ovih jezika tako piše.

Uboli smo makar nečiji pravopis…A možda je i do toga da je pola naših “autora” nepismeno. Većina tih budala je išla u školu vozom, say no more!

Sve u svemu Bujrum,Izvolite,Bitte,Welcome svima !!!